Weboldal tervezés és készítés 

 

Weboldal készítés menete, lépésről-lépésre

 1. Kapcsolatfelvétel
  E nélkül nem tudjuk elkezdeni a gyümölcsöző munkát, ezért itt lesz is lehetősége a Kapcsolat felvételre:KapcsolatA kapcsolattartás történhet személyesen, telefonon, email-ben , Skype-on és Viberen keresztül.
 1. Igényfelmérés
  A weboldal magánjellegű (online családi album, hobby bemutatás, blog, művészet, stb…), vagy céges, illetve hivatalos?
  Tehát a legfontosabb kérdések;
  Mi a célunk a weblappal?
  Ki a célközönség?
  Van már megtervezett arculat?

 2. Árajánlat és Szerződés
  Az igényfelmérés és egyeztetés után elkészítjük az árajánlatot. Minden esetben törekszünk a legjobb árkalkulációra, ezért az itt >> feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.
  Ha az árajánlat elfogadásra került, szerződésben rögzítjük a vállalási feltételeket és kezdődhet a munka.

 3. Domain név és a Tárhely
  Ha még nincs domain név, akkor a készülő weboldal, illetve vállalkozás jellegének megfelelően kell domain nevet választani. Ez nem más, mint a böngészőben megjelenő www.kezdetű weboldal cím. A http://www.domain.hu/domain/szabad-e/ weboldalon azonnal ellenőrizni tudjuk, hogy szabad a megálmodott domain név, vagy keressünk tovább. (Itt csak a .hu nevek ellenőrizhetők. Ha .com, vagy .eu nevet szeretne ennek ellenőrzési is megoldott, más felületen.)
  Amennyiben megtaláltuk a számunkra kedvezőt, azonnal elindíthatjuk a regisztrálást és a domain név megvásárlását.
  Amennyiben már van használt domain név ( ez leginkább a meglévő weboldalak redisign igény alapján érdekes ), akkor ezzel nincs tenni valónk.
  A Tárhely szolgáltatást igénylésében is közben járunk.

 4. Nézzünk szét a piacon
  A piackutatás és a konkurencia felmérése nagyon fontos tényező a weboldal kialakításánál. Ezt figyelembe véve kell a menürendszert és a főoldali tartalmat kialakítani. Fontosan a megfelelő, - úgynevezett – kulcsszavak elhelyezése a szövegekben és a megfelelő weboldal leírás.

 5. Webdesign (Webdizájn)
  Az általunk készített weboldalak, mind keresőbarát, úgynevezett responsive (mobilverzió) weboldalak, amik a kereső 2015.04.21-én megváltozott algoritmusa figyelembe vételével „dolgozik”.
  Ha már van megtervezett és már bevált arculat, akkor természetesen ahhoz igazodik, színben, stílusban a készülő weboldal.
  Amit vállalunk; látványterv, szín, arculat, logó!

Ha még nincs arculat, de van elképzelés, akkor az előzetes felmérés alapján elkészítünk 3 arculat tervet, amin adott esetben finomításokat végzünk, hogy a legmegfelelőbb kialakítással tovább tudjunk dolgozni.
Kialakítjuk a menürendszert, a képek és a tartalmak elhelyezkedését, igény szerint képgalériát és videót is beillesztünk. De ha még színesebb vagy egyedibb weboldalt szeretne, azt is bártan álmodja meg!

 1. A munka elindul és nem áll meg!
  A már előzetesen említett domain név igénylés és használat és azonnali történik. Mivel egy komolyabb ellenőrzési rendszeren megy keresztül, ezért napokba, vagy hetekbe is kerülhet a tényleges birtokba vétel.
  Mi addig is dolgozunk egy általunk létrehozott, ideiglenes tárhelyen, így sokkal hatékonyabb és gyorsabb a weboldalkészítés.
  Amíg mi a weboldal kialakítását végezzünk, Önnek is jut feladat, ami a megfelelő képek összegyűjtése és a kívánt tartalom megírása.
  Fontos információ! Kérjük, hogy a weboldalra ne kerüljenek olyan képek, aminek a forrása nem ismert, illetve a tartalomnál is fontos, hogy ne legyen máshonnan átemelt, vagy másolt tartalom. Ez adott esetben büntetést von maga után és a weboldal minősítése a keresőben is negatív lesz.
  Természetesen a tartalom ellenőrzésében segítünk!

7/a Tartalomírás. Ahogy azt már az 5. pontban írtuk, elvégzünk egy konkurenciaelemzést, aminek a része, hogy az Ön weboldalához megkeressünk azokat a kulcsszavakat, amiket a tartalom írásánál figyelembe kell venni és be kell illeszteni.

 1. Ha kész a tartalom és kész a weboldal!
  Ha mindennel elkészültünk, létre hozunk Önnek a weboldalhoz egy fiókot, aminek a segítségével kapunk egy követőkódot.
  Hogy mi ez és mire jó?
  A weboldal forráskódjába elhelyezzük ezt a kódot és percre pontosan követni tudja a weboldal látogatottságát és forgalmát. Láthatja, hogy melyek azok a témák, aloldalak, amiket a leggyakrabban látogatnak és melyek azok a témák, amiket még erősíteni kell a látogatottság és a forgalom érdekében. Itt rendszeresen kinyomtathatja a készített analitikát és a statisztikát. (automatikusan elkészíti az oldal, Önnek csak nyomtatni kell)

 2. Forgalomnövelés!
  Ha szeretne még több látogatót és több megrendelést adott termékre, szolgáltatásra, akkor lehetőség van a hirdetésre. Itt beállíthatja, hogy az egész világon, vagy csak egy kontinensen, esetleg egy országban, egy városban, vagy csak egy utcában jelenjen meg a hirdetése.
  Részletesen minden elmondunk Önnek és a kezdésben is segítünk egy 15.000 forint értékű kuponnal!

 

Weboldal tervezés és készítés Eger

 Keressen most és kezdjük minél előbb!

>> Referenciák

 >> Árak   


 

Ad-words kupon

Facebook

Ahogy majdnem minden honlap, úgy a webenter is használ sütiket a weboldalain.