Ismerjük meg, várhatóan miben lesz tehetséges óvodás gyermekünk amikor elkezdi az első osztályt

Sok szülő elgondolkodhat azon, vajon szükség van-e arra, hogy még óvodás korban, az iskolakezdés előtt feltérképezzék, gyermekük várhatóan miben lesz sikeres, és milyen területek jelentenek majd nekik kihívást. 

A PractiKid az óvodai felmérés egyik modern eszköze, amellyel a gyerekek számára is élvezhető formában tudjuk megismerni gyermekünk rejtett tehetségeit és a fejlesztésre szoruló területeket.

A PractiKid egy játékos óvodai képességmérés, amely választ ad ezekre a kérdésekre. Kívülről modern formavilág jellemzi, amely a digitális korba született kicsik érdeklődését is képes felkelteni. Belülről pedig egy meseszerű erdei kaland, amely játékossá teszi a felmérést. Így a gyerekek szórakoztató formában tudják megmutatni rejtett képességeiket és megmutatkoznak a fejlesztendő területek is, amely azért szükséges, hogy már előre beiratkozzanak olyan fejlesztő pedagógushoz, aki képes felhozni a kicsiket a gyengébb területeken, így az első iskolai évek kudarcok helyett sikerélményekkel telhetnek.