ifka minősített szakértő

A cél a hazai vállalkozások fejlesztése

A Learning Innovation egy ifka minősített szakértő melynek célja, hogy segítsen a hazai vállalkozásoknak a felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti fejlesztésekkel kapcsolatban.

A cég 2000-ben alakult humán területen. Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. Tevékenységei a hazai és európai uniós célkitűzésekhez illeszkednek, céljuk a haza vállalkozások és cégek fejlesztése, a munkavállalók képzése, pályázati lehetőségek biztosítása. Közhasznú feladataihoz jelentős források bevonására képes, projektjeivel sikeresen méretteti meg magát hazai és európai uniós, erősen versenyző szakmai környezetben.

A Learning Innovation tevékenységének középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, ezt az bizonyítja, hogy az eddigi több mint 1000 lezajlott képzés és a mára már meghaladó 14000 elégedett résztvevő.