Távmunka buktatók nélkül?

A home office népszerűségét mutatja, hogy egyre több munkavállaló számára kezd már kizáró ok lenni az, ha egy cég nem biztosít legalább heti néhány nap otthoni munkavégzési lehetőséget.

Azonban a távmunka nem csak annyiban különbözik az irodai munkavégzéstől, hogy otthonról dolgozunk. Figyelmet kell fordítani a jogszabályi megfelelőségre, a munkafolyamatok megszervezésére, hiszen teljesen máshogyan működik a csapatmunka az online térben, mint az irodában, ahol lehetőség van személyesen találkozni.

A Learning Innovation távmunka tanácsadás szolgáltatása keretében biztosítja a leghasznosabb információkat a megbízók számára: segítenek eligazodni a jogszabályok útvesztőjében, javaslatot tesznek a HR folyamatok megszervezésére, átszervezésére, valamint a rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó dokumentumok kialakításában is segítséget nyújtanak. Ezekkel a tanácsokkal elkerülhetőek a távmunka legnagyobb buktatói, és még az is lehet, hogy sokat javul a munkavégzés hatékonysága is. A hatékonyabb működéssel pedig a cég hosszú távú sikerét lehet megalapozni.