Az állatok világa – képes gyermekkönyv a Scolar kiadónál

Nagyon hasznos, ha minél korábban sikerül megszerettetni a kicsikkel olvasást, mert utána felnőttként is szívesen vesznek könyvet a kezükbe. Ez a hobbi pedig nemcsak hasznos, hanem szórakoztató is, a szülők pedig nyugodtan hátradőlhetnek, hogy végre nem a tabletet nyomkodják otthon a nyári szünet alatt. 

A könyvek szeretetét megalapozhatjuk például egy szép gyermek képeskönyvvel is, hiszen így abban a korban tudjuk felkelteni az érdeklődésüket, amikor még nem tudnak olvasni, de az érdekes, színes képek felkeltik a figyelmüket a könyvek iránt.

A Keress találj mesélj Erdei állatok kötete is remek alkalom, hogy a gyerkőcök figyelmét lekössük egy picit nyáron. Susanne Gernhäuser ezúttal izgalmas erdei kalandra hív a Keress találj mesélj sorozat új kötetében. A szerző erdei állatokról mesél. Hol laknak a mókusok? Merre láthatsz foltos szalamandrát? Mi van a hangyaboly belsejében? Mit eszik a jégmadár? Ez a képeskönyv az erdő élővilágát mutatja be. Tizenegy nagy, részletgazdag képén sok érdekes dologra figyelhetünk fel. A könyv készítői minden oldalpár szélén kiemeltek néhány tárgyat, élőlényt vagy személyt, melyeket a gyerekek megkereshetnek az adott oldalpár nagyméretű képén.