Hogyan lehet hatékony a távmunka?

A Learning Innovation 20 éve humán területen működő vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a felnőttképzés, üzleti tanácsadás, projekt menedzsment, de a szolgáltatásai között szerepel a rugalmas foglalkoztatás, távmunka tanácsadás is.

A pandémia miatt az elmúlt évben ugrásszerűen megnőtt az irodán kívül, otthonról dolgozó munkavállalók száma. Ez a helyzet új kihívás elé állítja a cégeket. A Learning Innovation szervezeti, személyügyi tanácsadás keretében segít a vállalkozásoknak, hogyan tudják átalakítani a munkaköröket rugalmas foglalkoztatási formává.  Tanácsadás keretében részmunkaidőben való foglalkoztatás, rugalmas munkaidő és távmunka kialakításában nyújtanak segítséget, figyelembe véve a hatályos szabályozásokat. 

A rugalmas foglalkoztatással kapcsolatos tanácsadás része a szervezeti diagnosztika, szervezeti szabályzatok kialakítása, munkafolyamatok kialakítása és átalakítása is. Ezen felül pedig a rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó vezetői- és munkavállalói képzéseket is szerveznek.