Segítség a források felkutatásában

A Learning Innovation egy IFKA által minősített szakértő, amely már 20 éve foglalkozik elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik.

Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. Új feladataik egyike a foglalkoztatás bővítése. Közhasznú tevékenységeikkel céljuk a gazdaság fejlődését ösztönzése, a kutatás-fejlesztés, a szakképzés, a logisztika, a környezetvédelem és emellett a foglalkoztatás terén. A Learning Innovation tevékenységének középpontjában mindig a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonalú lebonyolítása áll, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az eddigi több mint 1000 lezajlott képzés és a mára már több, mint 14000 elégedett résztvevő.

Partnereiket emellett a források felkutatásában is segítik, hiszen munkatársaik a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek.