Sikeres turisztikai projekt a Dél-Dunántúlon

A turizmus éveken keresztül a hazai gazdaság egyik húzóágazatának számított, így nem csoda, hogy számos projekt valósult meg országszerte ezen a területen.

Ezek egyike a Pécs mellett, Pogány településen felépült négycsillagos szálloda és természetközeli élménypark, amely jó példa a környéken megvalósult sikeres turisztikai beruházásokra. A Zsályaliget élménypark turisztikai projekt átadóján Zsuffa Ákos tulajdonos nyilatkozott a komplexumban megvalósult szolgáltatásokról, valamint említést tett a jövőbeli bővítési tervekről is.

Az eredetileg jogász végzettségű szakember többféle szakterületen is rendelkezik érdekeltségekkel. Vállalkozásai a turizmus mellett a felnőttképzés, a humán erőforrás és a képzések területén tevékenykednek, így nem csoda, hogy a szálloda negyven fős konferenciateremmel is rendelkezik.

A Pogányban megvalósult Zsályaliget Hotel és Élménypark célja, hogy Pécs vonzáskörzetében növelje a turisztikai attrakciók számát és elősegítse, hogy a Dél-Dunántúli régió még vonzóbb turisztikai desztinációvá váljon.