Miért költöztessük céges adatainkat a felhőbe?

Habár a felhős megoldásoktól még sok cég idegenkedik, azért a tendencia egyértelmű. Mégpedig, hogy a jövőben egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy saját eszközei helyett a felhőben tárolja az adatait, illetve az üzletmenet mind nagyobb részében is felhős megoldásokat részesítenek előnyben.

A szkeptikusok a biztonsági kockázatokat emelik ki elsősorban, illetve úgy érzik, hogy adataikat „kiadják a kezükből”, ha saját eszközeik helyett a felhőben tárolják azokat. A felhős megoldások sok kérdést vetnek fel, ezért jó ha van olyan szolgáltató partnerünk, aki kompetens a kérdésben és magas szaktudással rendelkezik a felhőmegoldások terén.

A felhős megoldások útvesztőjében, a biztonsági kérdésekben és más fontos, mérlegelésre érdemes szempontokban tud szakmai útbaigazítást, illetve konkrét megoldásokat nyújtani a Kvazar.Cloud felhőszolgáltató, amely a Microsoft partnereként felhős szolgáltatások széles körét tudja biztosítani a partnerei számára, mindezt magas szakmai hozzáértés mellett, hazai vállalkozásként.