Szeretettel vár Magyarország!

Ezernyi okunk van rá, hogy belföldön (is) nyaraljunk, hiszen Magyarország kivételesen gazdag csodaszép látnivalókban, kulturális örökségekben, természeti kincsekben. Ha szeretnénk inspirációt meríteni hazánk legszebb, még szinte felfedezetlen tájairól, érdemes elolvasni néhány blog bejegyzést vagy posztot a közösségi médiában, és olyan helyeket célba venni, ahol a nyári főszezonban sincs túl nagy tömeg, így zavartalanul pihenhetünk.

A Dél-Dunántúl egyik kistelepülésén, a Pécs melletti Pogányban várja a kikapcsolódni vágyókat a Zsályaliget élménypark, amely festői környezetben kínál élményeket családok és üzleti utazók számára is. A gyerekek szórakozását egy óriási 23 hektáros élménypark garantálja, így gyermekes családok számára remek úti cél lehet. Az üzleti utazók igényeit pedig egy 4 csillagos szálloda és konferenciaközpont szolgálja ki, így elég széles vendégkör számára jelent vonzó célpontot ez a helyszín.

Pogány közelében fekszik Pécs, a Villányi hegyvidék, és több népszerű kirándulóhely is, így aki ide látogat, biztosan talál magának látnivalót.