Minőségi felnőttképzéseket keresünk?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Felnőttképző Szövetség (FVSZ) a hazai felnőttképzők legjavát tudhatja tagjai között. Mintegy 160 felnőttképzőből álló szövetség kiemelten fontosnak tartja, hogy minden tagja elkötelezett legyen a minőségi képzések iránt, így a tagság egyfajta garancia is a színvonalas képzésekre.

Az FVSZ tagjai között az egyik legrégebben működő és legsikeresebb felnőttképző a Learning Innovation, amely elszámolható felnőttképzés széles kínálatát nyújtja. Az elszámolható képzések előnye, hogy megtakarítást jelent a cégeknek, ezért olyan vállalkozások is biztosíthatnak képzéseket a munkavállalóik számára, amelyeknek szűkebb az erre fordítható keretük. 

A Learning Innovation rendelkezik az IFKA minősítésével is. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és aktív szereplője a hazai gazdasági életnek. Az IFKA hídképző szerepet tölt be, összekapcsolja a gazdaság keresleti és kínálati oldalát, ezzel pedig elősegíti a gazdaság fejlődését is. Minősítési rendszere objektív képet kíván adni a hazai cégekről előre megadott kritériumok alapján.