A jó szakemberek hozzájárulnak a hazai turizmus fejlődéséhez

Sokan gondolhatják, hogy hazánk egy igazi gyöngyszem a Kárpát-medencében, amit szinte hirdetni sem kell, mert a látnivalók könnyen idecsalogatják a vendégeket. Habár hazánk valóban páratlan természeti szépséggel rendelkezik, azért a megfelelő szakemberekre nagy szükség van az iparágban.

Zsuffa Ákos a hazai turizmus elkötelezett szakértőjeként több sikeres projektet valósított már meg, amelyekkel egy-egy térség turisztikai vonzerejét jelentős mértékben növelni tudta. Egyik nagy sikere a Pogány településen megvalósult fejlesztés, amellyel családokat és üzleti utazókat kívánt megszólítani. Zsuffa Ákos turizmus projektje többféle szolgáltatást kínálva többféle célközönséget is megszólít, így a régió turisztikai vonzerejét jelentősen növelve hozzájárul a térség fejlődéséhez.

A szakember abban hisz, hogy a turisztikai szektor jövője azon múlik, hogy észrevegyük a fejlesztési lehetőségeket, a piaci igényeket. Véleménye szerint a szektor a közeljövőben újra a hazai gazdaság egyik sikerágazata lehet.