A munkavállalók sikere a vállalatok sikeréhez is hozzájárul

Iparágtól függetlenül azonosíthatunk olyan paramétereket, amelyekkel egészen biztosan rendelkezik egy sikeres vállalkozás. A sokféle szempont közül érdemes kiemelni az emberi tényezőt, hiszen a munkavállalók hosszú távon meghatározzák a cég sikerét.

Éppen ezért érdemes invesztálni a munkavállalók szakmai képzésébe, és ami talán nem ennyire egyértelmű, a személyiségfejlesztésükre is érdemes figyelmet fordítani. Hiszen a csapatmunka, a konfliktuskezelés, a kudarctűrő képesség, a motiváció, a munkához való hozzáállás mind mind fejleszthetőek, és érdemes is fejleszteni ezeket a képességeket a cég sikere érdekében is.

A Learning Innovation által kínált IFKA minősített személyiségfejlesztés azonosítja a munkavállalók erősségeit, és feltárja a fejlesztendő területeket, amelyekre érdemes figyelmet fordítani. A szervezet által kínált képzés olyan minőséget képvisel, amellyel egészen biztosan elégedettek leszünk, erre is garancia a cég IFKA minősítése, amely szervezet az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja 2013 óta. Az IFKA egy aktív szereplő a hazai gazdasági közéletben, és sokrétű szolgáltatásaival támogatja a hazai vállalkozásokat.