A világ felfedezése gyerekszemmel

Keresni, kutatni, felfedezi, megtanulni. Minden kisgyermek életében ezek az első tapasztalatok, amelyekkel első éveikben szembe találják magukat. A világ megismerése nap mint nap új horizontokat nyit előttük, a kicsik kíváncsisága pedig köztudottan határtalan.

Szülőként jó, ha segítjük őket és minél nagyobb spektrumot mutatunk nekik a világból. Egy színes, igényes gyerekkönyv erre pont ideális eszköz lehet. Ugyan szöveget nem tartalmaznak, de a különféle böngésző könyveket azért is szeretik ennyire a gyerekek és felnőttek egyaránt, mert a részletek fürkészése mindig izgalmakat rejt. Emellett fantáziadús történetek kitalálására sarkallja az „olvasót”. 

A Scolar Kiadónál megjelent, Susanne Gernhauser által illusztrált számos böngésző könyv közül minden gyerek megtalálhatja a saját ízlésének való kötetet. A Keress, találj, mesélj! sorozat legsikeresebb tagjai közé tartoznak az Állatos nagy böngésző, az Évszakos nagy böngésző és a gyerekek kedvenc képeiből összeválogatott Legkedvesebb böngészőképeim című kiadványok.