Dézsafürdős vendégház Dobogókőn?

Nincs is annál jobb, mint egy forró dézsafürdőben lazítani kirándulás végén. Élvezni a csendet, az erdő nyugodt hangulatát. Elmerülni a táj különleges miliőjében, miközben testileg, lelkileg és szellemileg is töltődünk Dobogókő pozitív energiái által.

Dobogókő sokak szerint gyógyító energiákkal rendelkezik, ami jótékony hatással van az ide érkezőre. Olyan misztikus helyszín ez a vidék, amihez nem találunk hasonlót Magyarországon. Dobogókő hangulata, misztikuma olyan élmény, amit legalább egyszer mindenkinek érdemes átélnie.

Érdemes akár több napig maradni, hiszen így elegendő időnk lesz arra, hogy kellőképpen átéljük mindazt, amit Dobogókő adhat nekünk.A Kincs Apartman és Jurtaszálláson az otthonihoz hasonló kényelmet és a rendhagyó, érdekes szálláshelyet egyaránt megtaláljuk. Érdemes kipróbálni a jurtákat, mert teljesen más itt megszállni, mint egy hagyományos apartmanban. A dézsafürdős vendégház Dobogókő központjában található, ideális kiindulópont a környékbeli túra útvonalakra és kirándulóhelyekhez is, így az aktív kikapcsolódást kedvelők számára is vonzó úticél.