Erdőfürdés Dobogókőn

Nincs feltétlenül szükség drága tanfolyamokra, külföldi zarándokutakra ahhoz, hogy megnyugvásra leljünk és közelebb kerüljünk önmagunkhoz. A japánok, akik híresek a tisztaság és a természet iránti tiszteletükről, megalkották a sinrin joku kifejezést, mely magyarra fordítva erdőfürdést jelent. Kísérletekkel igazolták, hogy az erdőben, fák között eltöltött idő jelentős pozitív élettani hatással bír az emberekre. Erdőjáró túrákat azóta is világszerte nagy sikerrel szerveznek.

Magyarországon, természeti adottságainak köszönhetően számos olyan erdő látogatható, ahol kikapcsolódhatunk és átjárhat minket a hely békét adó szelleme. Dobogókő és környéke ehhez is ideális környezet.

A Kincs Apartman és Jurtaszállás megálmodóit is éppen e páratlan környezet ragadta meg. A különleges szállással kapcsolatos minden részletmegtalálható ezen a linken. Az itt található erdő a spirituális úton lévők, túrázók egyik kedvenc célpontja. A hely atmoszférája egyedülálló gyógyító és feltöltő erejét minden idelátogató érezheti.