Gyakorlatban használható tudás, új készségek és kompetenciák rugalmasan, felnőttképzésekkel

A felnőttképzés kitűnő lehetőséget kínál, hogy fejlesszük a szaktudásunkat, új képességekre tegyünk szert, és a munka világában hasznos kompetenciákat szerezzünk meg. 

A Learning Innovation felnőttképző tanfolyamok széles palettáját kínálja, méghozzá több, mint 2 évtizedes tapasztalattal. Így biztosak lehetünk benne, hogy profi színvonalú oktatásban részesülhetünk, és piacképes tudást szerezhetünk a képzéseiken. A cég a Felnőttképző Szövetség (FVSZ) tagja is, amely nagy hangsúlyt fektet a minőségi képzésekre, és szigorúan megválogatja tagszervezeteit az alapján, hogy milyen színvonalú képzéseket nyújt a hallgatóknak. 

Egy tudás alapú világban és munkaerőpiacon nélkülözhetetlen, hogy folyamatosan új dolgokat tanuljunk meg, ehhez pedig a felnőttképzések kiváló lehetőséget adnak mindenkinek, aki tanulni szeretne. Akár karrierváltáshoz is megfelelő lehet, hiszen viszonylag rövid idő alatt szerezhetünk új szakképesítést, amire szükségünk van akkor, ha jelenlegi szakmánk helyett inkább egy másik területen szeretnénk bizonyítani.