Miben rejlik a munkaerő közvetítés eredményessége?

Egy vállalat sikere egyaránt múlik a remek dolgozói gárdán és egy jó vezetői stratégián. A munkaerőpiacra jellemző, hogy rövid idő alatt gyors változások zajlódnak le, amelyekre mindig kellő rugalmassággal és az újra tervezés állandó lehetőségeivel kell számolni. A hosszú távú, stabil jelenlét és eredményesség emellett sok egyéb tényezőt is igényel.

Az immár 20 éve szilárd alapokon nyugvó Jobtain Kft. jó példa arra, hogyan lehet a partnerek maximális kiszolgálása mellett hosszú távon is sikeresen működő vállalatot vinni. A 100%-ban magyar tulajdonú munkaerő közvetítő és kölcsönző cég több mint 80 partnerrel és napi 2000-nél is több kölcsönzött munkavállalóval rendelkezik.

A mindennapi munka, melynek legfontosabb része a hatékony toborzás, profi marketinges, illetve segítőkész call-center csapatuk feladata. Ehhez járul hozzá a legmodernebb informatikai támogató háttér és az ISO 9001 minőségirányítási rendszer mentén szervezett működés, mely garantálja az átlátható és produktív tevékenységet.