Legális és gyors megoldás külföldi munkaerő felvételéhez

Habár Magyarország közel jár a teljes foglalkoztatottsághoz és a negyedik legalacsonyabb munkanélküliségi mutatóval rendelkezik az Európai Unión belül, egyes szektorokat mégis erőteljesen sújt a munkaerőhiány

A gazdaság a Covid leállások és a globális nehézségek ellenére is jól teljesít, a munkaadóknak viszont egyre nehezebb a megfelelő képzettségű és létszámú dolgozók megtalálása. A helyzet megoldására az utóbbi években a cégek egyre több esetben alkalmaznak a magyar mellett külföldi munkaerőt is. Ez az opció teljesen legális, ám a megvalósítása tapasztalatot és szakértelmet kíván.

A Jobtain, mint hazánk egyik vezető munkaerőkölcsönző vállalata 2017 óta toboroz a határon kívülről is. A munkaerő megoldásokra specializálódott cégnél a viszonylagosan közeli erdélyi és ukrán vendégmunkások mellett ma már fülöp-szigeteki dolgozók behozatalával is foglalkoznak. Minősített munkaerő kölcsönzőként az egyszerűsített foglalkoztatásnak hála akár az Ön cégénél is 2 héten belül munkába állhatnak a határon kívüli alkalmazottak.