Álláskeresés 40 felett

Hamarosan újra állást kell keressen egy ismerősöm, aki hosszú-hosszú évekig dolgozott az előző munkahelyén. Komoly szakemberré vált a sok év tapasztalattal és speciális képzésekkel a háta mögött, de sajnos egyre nehezebbé vált számára a bejárás a munkahelyre. Nem kapott pénzügyi támogatást, mégis jelentős távolságot kellett megtennie Budapesten belül nap, mint nap. Így egyre kevésbé volt kifizetődő számára a régi munkahelyén dolgozni, mivel jelentős béremelést sem kapott.

Sajnos eléggé el van szokva a munkakereséssel járó feladatoktól, és nincs képben azzal, miket kellene ahhoz tennie, hogy minél hamarabb minél jobb állást találjon. Ezért javasolni fogom neki, hogy vegye fel a kapcsolatot egy munkaerő közvetítő céggel, ahol szakértő segítséget kaphat a szakmai önéletrajza megfelelő prezentálásához, és segítenek neki a tapasztalatai és érdeklődése alapján egy jó munkát találni.

Még az állásinterjú kérdések és válaszok kapcsán is találni segítséget, hogy majd jól felkészülten tudjon részt venni a meghallgatásokon. Nagyon bízom benne, hogy így hamar talál majd egy a korábbinál is jobb állást!