Munka-és lakhely több száz kilométerre egymástól?

Sajnos sokszor előfordul, hogy az ideális munkahely számunkra nem éppen ideális helyen található. Egyes telephelyek és nagyvállalati cégek ipartelepeken és a lakott területektől nagyon messze helyezkednek el. A munkába járás minősége és időtartama pedig a legtöbb ember számára döntő tényező. 

Az általánosan jellemző munkaerőhiány miatt megfelelő embert találni egyre nehezebb feladat. A nagyobb munkáltatók felismerték ezt a problémát, hiszen versenyezniük kell a jó munkaerőkért. Egyes szektorokban jelentős a külföldi munkavállalók száma, illetve megesik, hogy egy jó állás több száz kilométerről is vonzza a jelentkezőket. Nagy előnnyel indulnak azok a vállalatok, akik segítik a dolgozók bejárását és megfelelő szállást biztosítanak számukra. A céges buszjáratokkal a dolgozók időt és energiát spórolnak.

Emellett a lakhelytől való nagy távolság sem akadály, ha az adott állás szállással együtt van meghirdetve. A Jobtain honlapján számos ilyen lehetőség közül válogathatsz, ha nem csak helyben gondolkodsz munkát vállalni.