Sorozatgyilkosos thriller premierje várható januárban

Az elmúlt időszak a mozipremiereknek sem kedvezett. Emiatt több, 2020-ban megjelent film egy online streaming szolgáltatón is elérhetővé vált. Nincs ez másképp a The Little Things kapcsán sem, hiszen ez az újonnan megjelent thriller a mozikban és az HBO MAX-on is megtekinthető 2021 januárjától.

A film egyébként az első előzetesével is sokaknak örömet okozott, hiszen olyan nagy nevek játszanak benne, mint Denzel Washington, Jared Leto és a többet közt a Bohém Rapszódiából ismert Rami Marek. A sorozatgyilkosról szóló film előzetese megnyerő volt a maga szokásos sötét, rejtélyes mivoltában. Magyar fordításban, az Ördög a részletekben című thriller két férfiről szól, akik egy sorozatgyilkos nyomába eredve fejtegetik ki egy összetett sztori szálait.

A Warner Bros. egyébként a következő évben két nagy bemutatóját is hasonlóképpen intézné, és ezzel a döntésével nagy port kavart. A Legendary Entertainment produkciós cég jogi lépéseket indított a kiadó ellen. A cég sérelmezi, hogy a pénzügyi finanszírozások ellenére nem nem vehetett részt a filmek bemutatásában.