Empátia és gondoskodás a munkaerő kölcsönzésben

A Jobtain Kft. nem csupán a munkavállalók kiválasztásáig, hanem azután is egyengeti ügyfelei szakmai életútját. A 100%-ban magyar tulajdonú munkaerő kölcsönző cég ugyanis több, mint toborzó iroda. Álláslehetőségeik zömét a tapasztalat és/vagy szakmai tudást nem igénylő állások teszik ki. Régen felismerték ugyanis, hogy az alacsonyabb végzettséggel rendelkező munkavállalók iránt is hatalmas a kereslet a munkaerő piacon.

Ennek megfelelően honlapjukon és 11 magyarországi irodájukon keresztül országszerte számtalan folyamatosan frissülő pozícióval várják a dolgozni vágyókat. A kiszámítható és stabil megélhetést biztosító fizikai gyári munkák előre lépési lehetőségekkel és nem ritkán kiemelt bérezéssel rendelkeznek.

A Jobtain támogatást nyújt munkavállalói számára a munkába járás és a szállásoltatás területén egyaránt. A meghirdetett nyitott pozíciók jelentős része hosszú távú állás szállással és céges buszjárattal. Ezek a plusz kiegészítő szolgáltatások teszik még vonzóbbá a Jobtain karrieralternatíváit.