Miben és hogyan segít egy jó HR szolgáltató?

Az a tévhit, miszerint egy külsős HR szolgáltató bevonása teljesen kiszorítja és fölöslegessé teszi a belsős csapat munkáját, nem igaz. A humán erőforrás kölcsönző cégek jelentős terhet vesznek le a belsős HR osztályok válláról, de koránt sem végeznek el mindent, és nem veszik át az irányítást.

Egy jó HR tanácsadó eredményesen segíti elő a cégek mindennapi munkáját, mégpedig azzal, hogy jelentős adminisztrációs munkát spórol meg az adott cégek kollégáinak. A szárazabb feladatok helyett így lesz idő a célravezető, kreatívabb folyamatok véghez vitelére. Ezt a partnerséget lehet egyfajta asszisztenciának is tekinteni. A munkaerő kölcsönző cégek ugyanis a teljeskörű tanácsadáson túlmenően az összetett kérdések megoldását és konkrét toborzási, felvételi, bérezési feladatokat is ellátnak.

A Jobtain Kft. nem érdemtelenül került be Magyarország top 50 legsikeresebb vállalkozása közé. A munkaerő közvetítéssel, kölcsönzéssel és teljeskörű HR tanácsadással foglalkozó vállalat sikerrel találja meg a legjobban illeszkedő megoldásokat minden partnere számára.