Jobtain, társ az álláskeresésben

Néha nehéz egyedül állást találni, ezért érdemes lehet körülnézni, milyen cégek tudnak nekünk segíteni ebben. A Jobtain Magyarország egyik meghatározó munkaerő-kölcsönző cégeként több száz állásajánlatot hirdet weboldalán, amelyek között vannak olyanok is, amelyek nem igényelnek tapasztalatot és végzettséget, míg más állásajánlatok a diplomások számára elérhetőek. Tehát tényleg mindenféle tapasztalattal, végzettséggel rendelkező álláskeresők számára adott a lehetőség új munkahelyet találni.

A Jobtain országszerte közvetít állásajánlatokat, amelyek között egyre több esetben céges buszjárat is elérhető. Ennek oka, hogy jelentős a munkaerőhiány, így a buszjárattal igyekeznek a vállalatok vonzóvá tenni a munkahelyüket a távolabb élő jelentkezők számára is.

A munkaerőhiány főleg a fizikai munkára jellemző, így egy fizikai munkásnak ma Magyarországon gyakorlatilag bárhol van lehetősége munkát vállalni az országban, és még akár a szállásköltség egy részét is megtérítik számára, csak hogy elvállalja a lakóhelyétől távoli munkát is.