Készülj fel életed legizgalmasabb belföldi utazására!

Egy izgalmas és kalandokkal teli utazáshoz nem feltétlenül kell elhagynunk az országhatárt. A Covid időszaka remekül rávilágított arra, hogy hazánk mennyi változatos természeti és épített örökségben gazdag. A belföldi utazások környezettudatos és pénztárcabarát megoldásnak számítanak, ráadásul semmivel sem adnak kevesebb élményt, mint egy külföldi út.

A Scolar Kiadónál frissen megjelent ismeretterjesztő könyv most a magyarországi barangolásokhoz ad inspirációt. Kocsis Noémi Bakancslista című kiadványa egy csokorba szedi a Magyarországon található várok, kastélyok és kúriák lebilincselő történetét és kedvet csinál a helyszínek meglátogatáshoz is. 

A történelmet kedvelők igazán remek történeteket és érdekességeket olvashatnak a könyvben, mely több mint 300 oldalon, gyönyörűen illusztrálva mutatja be a hazánkban található 333 legszebb, legkülönösebb történelmi épületet. A vaskos kötet megyékre bontva kalauzol el a helyi látványosságok között, pontos címmel, nyitvatartási idővel és a környékben található egyéb látnivalók információival együtt